SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Sunday, November 14, 2010

IDROPPER PELENGKAP IPHONE

Harini aku rase aku hebat,sebab aku tak terase ngantuk lepas subuh.padahal tido lepas subuh memang waktu paling best bagi semua orang dikala hembusan angin pagi yang segar.x payah gosok gigi pon da segar...Kat entry lepas aku inform kat korang pasal jam yang boleh dicustomize kan.so entry lepas aku buat pasal jam tangan yang boleh dicustomize kan,arini aku nk cakap pasal pelengkap smartphone yang terbaru.Terimalah.....iDRopper!!(clap2)..


Gempak tak?Gempak tak?mesti korang taktau kan fungsi menatang ni..ni ialah rekaan terbaru oleh 3 orang kreatif gila babeng, Heo Jaeyoung, Jin Hoyoung & Jung Han-Bi.
mereka ni dah cipta satu alat yang korang pikir gila unbelievable nak buat.first time aku tengok tak pecaye pon ade..so alat ni kite boleh gune bukan dekat iphone je,,kite boleh gune gak kat laptop,pda,smartphone lain and allows you to connect fast and move data between devices.blaa.bla.bla..cakap banyak tak gune..tengok gambar gak best..




haa..gambar kat bawah ni aku paling suke..so bile aku tengok gambar ni aku da faham.rupenye fungsi idropper ni gila maju.care nak gune cmni,kite tekan button yang ade kat bahagian atas idropper tu,pastu device ni akan “suck in” and “drop out” information macam mobile apps ke,gambar ke,lagu ke or text.lagi satu yang bestnye,bile kite tengah sedut information ni..kite bole nampak information tu masuk dalam idropper mcm liquid!!gempak seyh!





credit to Yanko design
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

  1. wowwww.... mcm best ni.. bp riban plak ni?

    ReplyDelete
  2. gile canggih punya barang zaman sekarang

    ReplyDelete
  3. gilak..gua xpernah tgok..stail la.mcm penyedut lam makmal sains.

    ReplyDelete
  4. makasih...nanti saya follow balik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...