SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Thursday, December 30, 2010

Jam tangan laser yang awesome!



Bukan semua orang tau kegunaan sebenar sebuah(ke sebijik?) laser.aku pun bukan tau sangat detail-detail pasal laser nih.Yang aku tau,laser ada lebih banyak kebaikan dari keburukan.ye lah.kite boleh tengok sekarang pembedahan sekarang banyak yang guna laser.nak nipiskan iris mata,pon guna laser.Tapi ada pulak dah lahabau duk guna laser masa tengok bola.tengok bola sudah,nak main laser buat apa?dah si indon duk bising macam orang gila kalah sebab kena laser..padahal masa final kedua kat jakarta fahmi(goalkeeper Malaysia) kena laser gak.relaks je...



 dah.malas pulak nak cerita panjang-panjang pasal laser MURAH.sekarang mari tengok spesies laser mahal punya!Direka oleh pereka Jihun Yeom,jam yang without face ni diberi nama AURORA.jangan tanya aku kenapa nama dia macam tu,mane aku tau.Jam ni memang takde tunjuk nombor jam atau minit.tapi ia hanya menggunakan laser merah dan laser biru untuk tunjukkan jam dan minit.Smart tak??tapi kite kene sentuh dulu jam tu macam gambar kat atas.pastu keluar la laser tu.laser biru untuk tunjukkan jam,laser merah pulak tunjukkan minit.uii,,canggih manggih jam sekarang nih..


yankodesign
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 comments:

  1. bahahahaha..aku rasa bulan ni mmg bulan laser doww..huhu

    ReplyDelete
  2. Waaaa , best !
    Nanti follow Blog saya ek :)

    ReplyDelete
  3. pergh. lawa giler.
    bro,banje r satu! :D

    ReplyDelete
  4. woww! laser semakin fofular!
    neway, happy new year we!

    ReplyDelete
  5. ade jual kat sini tak?aku nak satu..yg ni mnarik minat aku la..ehehe yg lain2 tu kureng sket..hehe :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...