SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Monday, December 20, 2010

Mp3 player yang sungguh awesome!

pergh sumpah aku teringat zaman dengar lagu pakai cassett.mase tu kalau nak dengar pakai cassett,kne la bli kt kedai musik.aku igt zaman skolah,struggle outing hujung minggu nak cari cassett A.C.A.B..mane pegi tah band tu skrg..dulu kalu nk dengar lagu dari artis lain-lain,terpakse la bli banyak cassett,x pon pinjam member,x pon bli cassett yang ade gabung banyak band or artis cam album rock kapak ke..pastu zaman da up sket,so ade la discman,bukan main bangga tibai discman abang naik basikal,konon cam up gile la sebab ade discman.struggle masuk discman dalam poket sluar sampai kembung..haha.tapi zaman da berubah,mane ade da zaman cassett nih.pegi la bukak kedai cassett kalau korang dungu.kompem xde sape yang bli punye..sekarang download je ape lagu korang nak..kene pandai cari la..

button play/pause,stop etc pada TAP3

Tapi rekaan Dadahack Studio ni sungguh awesome bagi aku..ni adalah  potable mp3 player yang berbentuk cassett.awesome aite?name benda alah ni ialah "TAP3"korang buleh tekan button play/pause,stop sume kt cassett tu.nampak x?..lagi satu,korang boleh letak memory card yang penuh lagu dalam cassett canggih nih..warna dia pon aku rase menarik...
korang boleh masukkan memory card
so konsep "TAP3" ni suruh kite tidak melupakan yang lame.rase macam cite back to the future plak..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. kau sama ngan abg aku ouh . struggle carik cassett A.C.A.B time skolah ~ haha ~

    ReplyDelete
  2. haha..dulu2..mase sekolah...mane kenal lady gaga lagi..hahaha

    ReplyDelete
  3. bro,max hafiz ACAB dah insaf.
    jadi penceramah kot skrg

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...