SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Wednesday, December 22, 2010

Washing Machine in Wardrobe..awesome ke x?


yeeehaaa..teruskan dengan sifat malas aku..MALAS..perkataan yang cool..tapi bakal menghancurkan hidup seseorang..so baik aku cari alat utk orang malas macam aku,..ni ha..Washing Machine in Wardrobe rekaan Minsung Bae.aku tak tau nak cakap benda ni awesome ke tidak.so aku pilih benda ni separuh awesome..sebab malas nak basuh tangan,aku suka g cari dobi..tapi dobi bukan sebarang dobi.gua pilih dobi yang cool je..aku x nak dobi basuh baju aku,pastu die bagi aku baju basah..so aku enjoy gila pakai baju bile lepas iron ke,lepas kering pakai machine.maybe sebab heat tu satu kenikmatan mase kt german dulu..






so benda ni direka khas utk lelaki(lelaki lagi pengotor dari perempuan).Benda ni jugak menggunakan kombinasi kelembapan,pengionan,ozon (O3) dan tekanan udara untuk menghilangkan bakteria.so baju aku akan slalu kering.aku rase benda ni bagus bile time winter sebabmase tu semua orang dok tercari cari matahari nk jemur baju.so benda ni sesuailah.lagi satu,kite akan pakai baju yang sentiasa clean sebab menda ni hapuskan terus bakteria dan buang habuk dari pakaian.oohhh..maju..
yang aku x suke mende ni,sebab die x betul betul basuh..maksud aku,pakai air & sabun.maybe kite boleh gunakan benda ni untuk basuhan kedua..cool stuft kan?

yankodesign
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

  1. mu wt la baju sut bleh jadi beg roda ke. haha

    ReplyDelete
  2. benda ni direka khas utk lelaki(lelaki lagi pengotor dari perempuan) bhahah..

    btw, gila cool! hmmmm.. i wish i have one-lah.. tp direka khas utk laki plak.. =='

    ReplyDelete
  3. okey...nnti belikan satu untk saya!

    ReplyDelete
  4. fuyoo
    nak kena beli satu ni..
    hehee

    ReplyDelete
  5. memang coooooooooooooooool......

    ReplyDelete
  6. ooo ini msin maybe utk dry cleaner aje kot..biase utk baju yg mahal2 je..hahaha beliii jgn tak beli..mmg sesuai utk org2 mcm kite yg rajin ni..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...