SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Sunday, February 20, 2011

Mari panjangkan pensel anda!

aku tau dunia sekarang ni jarang orang guna pensel..sekarang orang pakai pensel picit je kan.yang guna pensel pon pelukis je kot..tapi aku tetap nak update pasal gadget cool nih..fungsi gadget ni ianya untuk panjangkan pensel korang yang ketot tu..mane la tau kan pensel tu pensel kesayangan korang sampai x leh nak beli baru..gila bagus konsep rekaan genius Cheng-Tsung Feng & Bo-Jin Wang.



lupa nak cakap..gadget ni lengkap dengan pengasah pensel skali..smart idea!



kalau korang nak tengok cara guna gadget ni.. tengok video kat bawah ok?


to be continued 60sec from Feng,Cheng-Tsung on Vimeo.

yankodesign
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

  1. style la gitu. tp market kt dak skola rendah dan golongan pelukis je. sbb orang prefer pen skrg.

    ReplyDelete
  2. pensel ni lau buat pakai jawab exam paper omr
    leh bace x mesin tuh

    ReplyDelete
  3. ader jual ker mender ni? ok gak klau beli untuk anak

    ReplyDelete
  4. Wow! Comelnye!! ;o) Skrg ni pakai yg picit2 jer sng.. Agk2 abes ubat, patahkan smpai puas ht, huhu..

    ReplyDelete
  5. ade je yg pakai pencil..mcm aku time nk draff agrement mmg aku pakai..so nice lah..ehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...