SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Thursday, April 21, 2011

JOURNEY episod 1

aku update entry ni atas permintaan kawan aku..die nak sangat tau aku buat apa sepanjang aku duk Germany..ni last aku update..lepas ni takde da eh??

KUALA LUMPUR - FRANKFURT

Alright,,episod satu mesti la mula-mula sebelum aku fly ye dak?aku da tak ingat dah berapa haribulan..yang aku tau hari tu semuanya kelam kabut,dengan aku punya ketua jabatan dah la kabut,,so hari tu memang aku tak sempat nak jumpe kawan- kawan aku walaupun diorang dah "ontheway" datang klia dari shah alam..sikit lagi nak sampai..aku kalau boleh nak je tunggu,tapi diorang tak bagi aku tunggu..sorry la woi..haha...12 jam tempoh penerbangan aku,aku penuhi dengan tido sepuas-puasnya...kehkehkeh
aku ngantuk gila.bangun untuk makan je..sedar da sampai frankfurt da...
ok bile da sampai sana,mule la buat muka cargas..aku ngan mambang sibuk cari toilet..bila dah jumpa,mula la kelam kabut sebab xde paip air...tibai jela ...pakai tisu..jijik dow..

memang seronok aku tido kt seat business class..


BREMEN

lepas sampai,so kami bertiga aku sky ngn jie sambung la journey pegi bremen pulak...x silap aku dalam 6 jam kot naik train..si beruk lagi 2 ekor paan blah pegi hamburg,pastu monyet mambang pegi Bonn bandar bersejarah...kitorang beli tiket lambat so tak dapat seat,terpaksa merempat tepi pintu..haha..seronok ape..


bile da sampai Bremen,apit ngan dila datang jemput kitorang..diorang memang baik gila.tunjuk semua benda kat kitorang...pastu si dila boleh gelakkan aku kaw-kaw sebab aku salah seat bila nak naik teksi..berok malu..
so kami da sampai bremen..

pastu si apit dengan dila bawak kitorang pegi jumpe lepat,lagi sorang..baik kaw2..ape je kitorang nak makan,die masakkan,,cume datang kene la bawak barang..kitorang bli la ikan ke,syam ke,,nanti dia masak best-best..

ni la lepat ngan aminah



ha  gambar kat atas tu lepat dengan anak dia yang nombor 2,siti aminah...kalau korang nak tengok video lepat dengan aminah..tengok kat bawah ni.




tapi yang aku paling suka video nih..



haha..best kan?lagi satu part best bila duk bremen ni,time kitorang sambut raya dekat sana..pakai baju melayu,pastu jalan kat bandar,,haha..dah petang2 tu,kitorang g picnic dekat sungai belakang rumah aku..
dah la...malas dah nak type..tengok la gamba ok..ni gamba member-member aku kat bremen...kemonn...kemonn


paan,vegard,gua








adam,faris,hisyam


guisella

vegard froyland

eric nelson

bas,joanna,lupe dah

ali,mako,vegard









main pes












Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 comments:

  1. Cool Giler aminah ! I like her . =)

    budak tuh mak ayah dia orang malaysia ke ?

    ReplyDelete
  2. pehhh! jelessss gila! i love germany ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...