SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Sunday, June 19, 2011

ECOWASH PEMBASUH PINGGAN TERHEBAT!

Ape benda yang paling korang menyampah bile korang pegi camping? cari toilet,pasang khemah,atau basuh pinggan lepas makan?Bagi aku,aku paling tak suka bila aku kena pegi basuh pinggan..hadoi leceh doh!kalau pinggan aku sorang takpe la jugak,ni kalau kena basuh pinggan satu khemah macam mana?tak ke jahanam namenye tu dengan lecak semua.Pastu nak mengankut air lagi.Hari ni aku ade jumpe barang yang maybe boleh selesaikan masalah ni..Nah!ni dia Eco wash!Alat pembasuh pinggan outdoor paling awesome gua penah tengok!




KLIK READMORE UNTUK SELANJUTNYA





Cara untuk gunakan benda ni pon memang senang dengan hanya memerlukan air dan juga tenaga tangan kita sebab tangan kita berfungsi untuk putarkan pemegang kat tepi alat tu.Tengok kat gambar lain..ade instruction kat situ..thanks to our genius designer David Stockton







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

15 comments:

  1. wah~ canggih lah~ ehehe..~ nak boleh..??
    (ehehe..men oder je.. )
    wink3 >_<

    ReplyDelete
  2. bagus ni..sesuai utk aku yg rajin hehe

    ReplyDelete
  3. kemas siut...aku xterfikir pun nak buat gonie time blajar dulu...huhu

    ReplyDelete
  4. perghh bape satu ni bro ? hhehe ada jual kt mesia ?

    ReplyDelete
  5. benda ni semua takde jual kat mesia pon..ade stgh barang tu,blom buat pon lagi..just design je..anyway tatau nak cakap bersih ke tak..letk sabun bebanyak..haha

    ReplyDelete
  6. letak sabun byk2 trus jadi mesin basuh baju..ehehe ape pun alat tu mmg penuh kreativiti..kejayaan kan bermula dgn kreativiti..tul tak?..

    ReplyDelete
  7. waaa..paling senang..
    mcm mesin basuh pun ada..haha..
    nice one..:D

    ReplyDelete
  8. paling menyampah??time boss suruh2 buat kerja.senang2 je dia arah org..huhu..T.T

    ReplyDelete
  9. hahaha...
    takyah cari sungai nk basuh..tapi betol2 cuci ker?hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...