SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Wednesday, June 1, 2011

Pemegang untuk warga pendek!

semekom!hari ni aku nak post pasal ciptaan yang aku rasa genius dan memberi kebaikan untuk semua terutamanya warga-warga pendek!eh silap,bukan untuk warga pendek je,budak-budak pon bole pakai.Cuba korang bayangkan,korang naik satu bas@train yang penuh gila dengan pengguna lain,pastu bas@train tu pulak goyang-goyang tak tentu hala.Secara tidak langsung korang mesti kelam kabut nak pegang apa ye dak.kalau yang duduk dekat tiang @pemegang tu ok la.Abis golongan pendek yang x sampai nak bergayut macam mana?takkan nak pegi pegang orang yang kita tak kenal ye dak,mau kena penyiku free je.kalau tak pon mati kena pijak la jawab nye!kehkehkeh..



Setakat ni aku tak tahu lagi nama apa yang diorang bagi untuk alat ni tapi ini memang idea yang sungguh bernas.Thanks to 4 orang designer genius : Jia Shenghui,Zhou Hailun,Liu Zehn & Cheng Jian.


Lagi satu,korang boleh adjust panjang pemegang ni bergantung kepada ketinggian masing-masing ye..sila-sila,jangan berebut..

YD
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

  1. wahh..memang bagus betull..xde la nnti ktiak naik tinggi sngat..*untk mngelakkan bau*hahaha..:)

    ReplyDelete
  2. haha...tu salah satu kebaikan jugak!

    ReplyDelete
  3. wah..
    ada ker pemegang tu?
    tak pernah jumpa pun... :)

    ReplyDelete
  4. bnyk2 baarang yg ko promote ni kan..ade ke kt mesia???

    ReplyDelete
  5. wahh bgusla utk org kecik mcm sy nih... tp slalu masalah nk tekan loceng bas tu...xsampai>.<

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...