SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Sunday, June 12, 2011

HARDCORE HEADPHONE YANG COOL

Aku suke headphone.memang suke headphone sbb surrounding sound die yang padat,jitu dan kental.Kalau korang ada headphone yang hebat,mesti otak korang akan beergegar disebabkan alunan Bass headphone korang yang mengancam.Kan kan?kalau korang nak tengok entry pasal headphone aku yang lepas,korang bole tengok kt SINI ok?

Tapi bukan headphone tu yang aku nak cerita hari ni.Hari ni aku nak tunjuk kat korang design headphone yang sungguh hardcore.Headphone adalah jenis headphone tanpa wayar yang direka ala-ala transfomers.Bahagian headphone ni dibuat dari alluminium yang dipotong oleh laser..smart ohh..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. memang semat, sume barang kalau inspirasi dari transformer memang cool giler... btw ni brand apa ek??

    ReplyDelete
  2. cangih arrrr...nak beli satu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...