SAVETHISBLOG COMMUNITIES

savethisads

Monday, June 13, 2011

LETS WRENCH OPEN YOUR DOOR..OSEM NYE

Ini..ini sungguh genius..Ape korang buat kalau tombol pintu korang rosak??Mari kita tengok situasi setiap golongan kalau tombol pintu diorang rosak..

1)PEKERJA PEJABAT = PANGGIL PEKERJA MAINTANANCE UTK REPAIRKAN PINTU

2)STUDENT HOSTEL = TENDANG PINTU SAMPAI PECAH,PASTU BARU BUAT REPORT

3)BUDAK TADIKA   = BUAT-BUAT TAK TAHU PASTU TUDUH MEMBER YANG BUAT

4)PEREMPUAN LEMBUT = MENANGIS KESEPIAN..KEHKEHKEH

Tapi tu tak penting..tapi yang ni aku nak tunjuk kat korang.Design tombol pintu yang simple dan osem bagi aku..ni adalah hasil idea dari designer Tirdad Kiamanesh yang sungguh genius.Bagi beliau,beliau akan gunakan spana untuk bukak tombol pintu yang rosak.Dari situ dia dapat idea utk cipta benda osem ni.










Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

  1. ini mmg ohsemmmm :D so kreatiffff

    ReplyDelete
  2. waiyamakkkkkkkkk,hebak....sungguh mekanikal !

    ReplyDelete
  3. ade bekalan spana tu..xyah kunci kan? cabut je spana tu..huhuu

    ReplyDelete
  4. thanks for visiting :D

    http://myxilog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. aku rase aku faham dia nyer motif sbb pintu opis lame aku dulu pernah rosak..ehehe :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...